Wordt ook een affiliate MASTER!

Ervaren

Duidelijkheid

Succesgarantie

De ultieme affiliate marketing formule?

Wist je dat slechts 5% van de affiliate marketing bedrijven die worden opgezet ook daadwerkelijk succesvol worden? Hoe komt dit? Dat komt omdat de meeste beginnende afffiliates niet weten waar ze moeten beginnen. En dat is jammer, want de meesten zitten bomvol energie en willen er alles aan doen om hun bedrijf en website succesvol te maken.

Mijn naam is Tycho Verweij en toen ik begon met affiliate marketing was ik net zo. Alles verliep problematisch, ik richtte me op verkeerde dingen en er zat geen samenhang in mijn business. Ik deed maandenlang onderzoek naar de beste affiliate assets en ik liet me me inspireren door enorm veel verschillende bronnen. Video’s, e-books, cursussen, blogs… Maar het was zo’n gedoe om alle informatie overal vandaan te halen. Waarom kon hier niet gewoon 1 videotraining voor zijn waar alles stap voor stap wordt uitgelegd?

Mijn missie was om dit werkelijkheid te maken en alles wat ik heb geleerd te delen met jou!

Ontdek de beste affiliate tecknieken

Wat is affiliate marketing?

Leer wat affiliate marketing is en inhoud en hoe je dit op de meest effectieve manieren kan toepassen.

Voordelige website

De website is waar het allemaal gebeurd. Leer hoe je voordelig en vooral makkelijk een website maakt en deze up to date houdt.

Jouw eigen stijl!

Of je nou kiest voor een thema of alles zelf gemakkelijk en gratis aanpassen en indelen, bij ons leer je beide technieken!

Product kiezen

Van alle producten op de markt: welk product spreekt jou aan? Over welk product weet jij veel en kun je veel over vertellen? Wordt van A tot Z begeleid naar jouw productkeuze.

SEO specialist

SEO (zoekmachine optimalisatie) is essentieel bij affiliate marketing. Het is de manier hoe je website wordt gevonden op Google. Geen zorgen, ookal heb je 0% kennis van SEO, na deze training ben jij een specialist!

Meten is weten

Leer hoe je google analytics installeert op je website, zodat je precies kunt zien wat je bezoekers doen en welke pagina’s een trend zijn op jouw site.

Tijdelijk 72% korting!

  • 00Dagen
  • 00Uur
  • 00Minuten
  • 00Seconden

€127,-

€67,-

(inclusief 21% BTW)

Affiliate marketing cursus

5/5

Niet tevreden? Dan mag je gratis gebruik maken van onze 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie 😊✌️

Frequently Asked Questions

Voor elke vraag een antwoord.

Hier kan ik kort over zijn en dat doe ik ook; nee.

In principe is affiliate marketing voor iedereen.

Je hoeft geen diploma te hebben of een opleiding te doen. En het voordeel van affiliate marketing is dat je zelf kiest in welke niche je producten promoot. Je kan het voor jezelf dus alleen nog maar makkelijker maken 😉 

Er zit geen minimum leeftijd aan affiliate marketing of deze cursus. 

Iedereen is gelijk en vrij op het internet. 😊 

Jazeker!

In deze cursus leer je precies wat je daarvoor moet doen! ⚡🌪️

Naast je baan is het zeker mogelijk om affiliate marketeer te zijn.

Je kiest zelf hoeveel tijd je besteed aan je affiliate websites, dat is het voordeel van affiliate marketing. 😉

Hoeveel geld je verdiend met affiliate marketing is niet van tevoren te zeggen. Er zijn enorm veel factoren die afhangen van jouw inkomsten. Ik noem er hieronder een paar op:

-Je niche.
-Het product dat je promoot.
-Hoeveel tijd jij besteed aan je websites.

Je inkomsten als affiliate fluctueren. Dat betekent dat je elke maand een ander inkomen verdiend. Je kunt je inkomen laten groeien door te investeren in de kwaliteit van je assets. Wil je leren hoe je hiermee (veel) geld kunt verdienen? Klik op de oranje knop hieronder!

Op de contactpagina staan we voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar per e-mail.

Ja!

Wij vinden blije gezichten enorm belangrijk en hebben ons systeem zo gemaakt dat je geen enkel risico loopt bij aankoop van de cursus. Daarom:

✅ 14 dagen garantie
✅ Bij een vraag staan we altijd voor je klaar
✅ Betalingen zijn beveiligd